BĹ‚Ä…d
  • XML Parsing Error at 1:101. Error 9: Invalid character
  • XML Parsing Error at 1:987. Error 9: Invalid character


 

Zapraszamy do udziału w konkursie na

Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2017

 

Logo_Q_2017_PL


Podobnie jak w roku ubiegłym laureaci otrzymaj± okoliczno¶ciow± statuetkę wraz z dyplomem oraz unikatowe logo ?Najwyższa Jako¶ć Targów EuroGastro 2017?. Logo będzie można zamieszczać w materiałach promocyjnych i reklamowych nagrodzonego produktu jako znak doskonałej jako¶ci w branży HoReCa. Będzie ono umacniało pozycję laureatów na rynku, wspierało promocję zwycięskich produktów i zachęcało do ich nabycia, jako godnych polecenia i zaufania.

 

Niezależne Jury, w którym zasi±d± wybitni eksperci z branży m.in. znani szefowie kuchni, restauratorzy i specjali¶ci HoReCa, będ± oceniać zgłoszone produkty w o¶miu kategoriach:

  • Żywno¶ć dla gastronomii
  • Napoje alkoholowe i bezalkoholowe
  • Chemia, sprzęt czyszcz±cy i odzież robocza dla gastronomii
  • Sprzęt i akcesoria dla cateringu
  • Wyposażenie zaplecza kuchennego - sprzęt cieżki i meble
  • Wyposażenie zaplecza kuchennego - sprzęt drobny i akcesoria
  • Wyposażenie sali restauracyjnej i baru
  • Szkolenia i edukacja w branży HoReCa

Informacja o zwycięskich firmach i produktach zostanie zamieszczona m.in. na stronie www.eurogastro.com.pl i będzie na niej eksponowana do kolejnej edycji targów.

Jak się zgłosić?

  • Wypełnij czytelnie  FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY (doc) i prze¶lij do nas mailem lub poczt± (adresy podane w formularzu)
  • Do konkursu można zgłosić maksymalnie 3 produkty. Ważne jest, aby każdy produkt przesłać na oddzielnym formularzu zgłoszeniowym
  • Do formularza doł±cz:
    • dodatkowe materiały na temat produktu (szersze opisy, foldery, rekomendacje, certyfikaty, itp.)
    • próbki do degustacji w przypadku, gdy zgłaszane s± napoje i żywno¶ć
    • zdjęcia lub prospekty w przypadku mebli, wykładzin, urz±dzeń czy innych produktów, które nie mog± zostać z różnych powodów przesłane

UWAGA
Zgłoszenia będ± przyjmowane do 24 lutego 2017 roku
Formularze nadesłane po tym terminie nie będ± brane pod uwagę

 

Więcej informacji:
Agnieszka Sawińska
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

telefon: (22) 529 39 69

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Lp.

Nazwa Firmy

Zgłoszony Produkt

1.

BHZ BIMIZ

Mieszanka Europa

2.

BHZ BIMIZ

Kalafior Romanesco

3.

BHZ BIMIZ

Smoothie truskawkowa rozkosz

4.

Sudzucker Polska SA

Cukier biały drobny w opakowaniu z zakrętk± ?Cukier Królewski?

5.

Sudzucker Polska SA

Cukier puder w młynku ?Cukier Królewski?

6.

Sudzucker Polska SA

Herbatniki karmelizowane Lotus

7.

Morning M.Poranek-Wesołowska

Alfabet aromatów SOSA 

8.

SC ZEMAITIJOS PIENAS

Hard cheese Dzingas Delicate, 24 month?s matured.

9.

SC ZEMAITIJOS PIENAS

Batonik z masy twarogowej o smaku waniliowym w polewie kakaowej ?Magija? (Glazer Curd ?Magija? vanilla)

10.

AB ZEMAITIJOS PIENAS

Smoked processed cheese snack ?Snacks? Midle

11.

Balic Mineral Water Company

Fresh Pik-Nik peelable cheese sticks with jalapeno

12.

Balic Mineral Water Company

Fresh Pik-Nik KIDS peelable cheese sticks

13.

Mr.Hash Piotr Terlikowski

Marynata i Panierka "Holly Powder"

14.

SuperDrob  S.A.

Kebab z mięsa nogi kurczaka

15.

SuperDrob  S.A.

Tulipsy z ramienia kurczaka

16.

Inter Europol Piekarnia Szwajcarska

Croissant 65g

17.

Inter Europol Piekarnia Szwajcarska

Bułka hamburgerowa ma¶lana

18.

Inter Europol Piekarnia Szwajcarska

Chleb żytni 500g

19.

OSI FOODWORKS

Food Track Beef Burger

20.

Erlenbacher Backwarem gmbh

Tout au chocolat

21.

DELIFRANCE POLSKA SP. Z O.O.

CROIS?SANDWICH DELIFRANCE

22.

GROT

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA

23.

VIANDO

KIEŁBASA JAŁOWCOWA

24.

SOBSMAK

POLĘDWICA CHŁOPSKA

25.

Zakład Produkcji Mięsnej ?Biernaci? Sp. z o.o.

Carpaccio wołowe Beef Master

26.

Zakład Produkcji Mięsnej ?Biernaci? Sp. z o.o.

Parówki Golinki z Cielęcinki Beef Master

27.

Zakład Produkcji Mięsnej ?Biernaci? Sp. z o.o.

Tatar Wołowy Beef Master 

 

Informacje praktyczne

 

 

 

 

 

 



 

Partnerzy i Patroni – Zobacz wyszystkich
  • Sponsor główny:
  • winterhalter
  • Sponsorzy:
  • ascobloc
  • Dora metal
  • fagor
  • Kromet
  • multifrigo
  • rational
  • rilling
  • Tom Caffe
  • Manitowoc
  • Współpraca merytoryczna:
  • Akademia Restauratora
  • Apro-Trade
  • Fundacja Klub Szefów Kuchni
  • Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
  • OSSKiC
  • SCAE
  • Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
  • Patroni medialni:
  • foodservice
  • gdziezjesc
  • horecanet
  • hotelarz
  • kucharze-serwis.pl
  • nowoscigastronomiczne
  • papaja
  • poradnikrestauratora
  • przegladgastronomiczny
  • restauracje
  • swiathoteli
  • Współpraca medialna:
  • gastrona.pl
  • bake&sweet
  • e-gastro
  • worldhotel
  • cateringwpolsce
  • cukierniewpolsce
  • newsgastro
  • Porcelana w Polsce
  • Praca w gastronomii
  • w piekarni w cukierni
  • Rynki Alkoholowe
  • zwiadowca.pl
  • slow life
  • bcr
  • biznes hotel
  • rzeznik polski
  • docen polskie
  • jedzenie.info.pl
  • cukiernictwo i piekarstwo
  • mojekonferencje.pl
  • sale biznesowe
  • Współpraca merytoryczna:
  • miejscakonferencyjne.pl
  • Współpraca medialna:
  • magazyn wino
  • Czas wina
  • Szef Kuchni
  • logoekonferencje
  • organizatorzyimprez
  • szkolenia
  • turystyka
  • nocowanie.pl
  • wszystkodlakucharzy.pl
  • ilody.com.pl
  • gastrowiedza.pl
  • portalgastronomii.pl
  • infomax
  • Poland Fruits
  • Targi rekomenduje:
  • WKT
  • Organizator:
  • MT Targi Polska
  • Laureat Konkursu:
  • teraz polska

Profil Targi EuroGastro na FB