Błąd
  • XML Parsing Error at 1:101. Error 9: Invalid character
  • XML Parsing Error at 1:987. Error 9: Invalid character

Serdecznie zapraszamy na szkolenie: 

 

 

TWÓRZ BIZNES, A NIE TYLKO RESTAURACJĘ.

JAK W PROSTY SPOSÓB ZWIĘKSZYĆ OBRÓT O 20% W 3 MIESIĄCE?

NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE PERSONELEM KLUCZEM DO DOCHODOWEJ RESTAURACJI.



7 kwiecień 2017  ? Warszawa

Centrum MT Polska, ul. Marsa 56C; Warszawa

 

logo_po_zmianach

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie doświadczeń ponad 100 restauracji w całej Polsce.

Gwarantujemy, że szkolenie pomoże Ci zbudować zespół, który będzie przychodził z chęcią do pracy oraz zmaksymalizuje Twoje zyski!

 

Poruszymy następujące tematy:

- odprawa - dlaczego jest tak ważna i jak ją skutecznie prowadzić

- ?drabina? sprzedaży", czyli jak zwiększyć obrót o min 10% w trzy miesiące

- czynniki wpływające na zły wynik finansowy

- jak uniknąć nadmiernej rotacji wśród pracowników

- jak skuteczne stworzyć zespół budując dobre relacje między stanowiskami

- prosty sposób na wprowadzenie systemu prowizyjnego ? przykłady z praktyki

- wykres kołowy z restauracji ? rzetelna wiedza to klucz do sukcesu

- analiza najczęstszych błędów w prowadzeniu biznesu gastronomicznego

- algorytmy sprzedaży ? jak negatywną sytuację przekuć w sukces.

- cechy managera XXI w. ? bądź zawsze na przedzie peletonu

- kelner jako przedstawiciel handlowy kucharza

- motywuj finansowo, ale też wymagaj

- prawidłowe rozdysponowanie zadań i obowiązków

- właściwa i skuteczna impreza integracyjna

- mity i fakty na temat inwentaryzacji

- prawidłowe podejście do problemu nadużyć

- wprowadzenie systemu nagród za dobre wyniki inwentaryzacji.


Cena:

149zł brutto / osoba (zawiera bilet stępu na targii)


ZAREJESTRUJ SIĘ NA SZKOLENIE  - KLIKNIJ

 

Prowadzący:

 

pIOTR_ROGOWSKI

 

Piotr Rogowski  - Doradca gastronomiczny aktywnie współpracujący z ponad 120+ lokalami w Polsce. Dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni, które do dzisiaj monitoruje.

 

pawe_gruba

 

Paweł Gruba - Manager, rekruter i trener młodej kadry. Ekspert w zarządzaniu budżetem, planowaniem działań marketingowych. Od 6 edycji manager w programie Hell?s Kitchen. Posiada wieloletnie doświadczenie w otwieraniu i zarządzaniu restauracjami

 

UWAGA: szkolenie odbędzie się na terenie Targów EuroGastro, na które obowiązuje oddzielna rejestracja.Można dokonać jej na miejscu lub on-line na www.eurogastro.com.pl/rejestracja

Informacje praktyczne

 

 

 

 

 

 



 

Partnerzy i Patroni – Zobacz wyszystkich
  • Sponsor główny:
  • winterhalter
  • Sponsorzy:
  • ascobloc
  • Dora metal
  • fagor
  • Kromet
  • multifrigo
  • rational
  • rilling
  • Tom Caffe
  • Manitowoc
  • Współpraca merytoryczna:
  • Akademia Restauratora
  • Apro-Trade
  • Fundacja Klub Szefów Kuchni
  • Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
  • OSSKiC
  • SCAE
  • Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
  • Patroni medialni:
  • foodservice
  • gdziezjesc
  • horecanet
  • hotelarz
  • kucharze-serwis.pl
  • nowoscigastronomiczne
  • papaja
  • poradnikrestauratora
  • przegladgastronomiczny
  • restauracje
  • swiathoteli
  • Współpraca medialna:
  • gastrona.pl
  • bake&sweet
  • e-gastro
  • worldhotel
  • cateringwpolsce
  • cukierniewpolsce
  • newsgastro
  • Porcelana w Polsce
  • Praca w gastronomii
  • w piekarni w cukierni
  • Rynki Alkoholowe
  • zwiadowca.pl
  • slow life
  • bcr
  • biznes hotel
  • rzeznik polski
  • docen polskie
  • jedzenie.info.pl
  • cukiernictwo i piekarstwo
  • mojekonferencje.pl
  • sale biznesowe
  • Współpraca merytoryczna:
  • miejscakonferencyjne.pl
  • Współpraca medialna:
  • magazyn wino
  • Czas wina
  • Szef Kuchni
  • logoekonferencje
  • organizatorzyimprez
  • szkolenia
  • turystyka
  • nocowanie.pl
  • wszystkodlakucharzy.pl
  • ilody.com.pl
  • gastrowiedza.pl
  • portalgastronomii.pl
  • infomax
  • Poland Fruits
  • Targi rekomenduje:
  • WKT
  • Organizator:
  • MT Targi Polska
  • Laureat Konkursu:
  • teraz polska

Profil Targi EuroGastro na FB